Gå til hoved-indhold

Et af de sidste løb på Aarhus Cyklebane køres fredag

25.06.2024
  • 1 af 1
Fredag d. 28. juni. byder Aarhus Cyklebane alle ryttere velkommen til DM i pointløb, linjeløb og udskilningsløb, samt løb for øvrige klasser.

Kom på Aarhusbanen til et af de allersidste løb på den ikoniske bane inden den bliver rykket ned til efteråret. Vi hylder den Olympiske mester Gunnar Asmussen, og viser cykelløb i verdensklasse. Denne dag afholdes DM for eliten, i pointløb, udskilningsløb og Scratch.

Er du rytter kan du stadig nå at tilmelde dig Gunnar Asmussens æresløb og DM i pointløb, Scratch og udskilningsløb. Tilmeldingsfristen er senest i morgen onsdag d. 26. juni.

Vil du være med på lægterne og har du dansk licens, så er der gratis adgang og i øvrigt har vi fået sponseret en gratis øl fra Skanderborg bryghus til de første tilskuere. Der er på nuværende tidspunkt solgt over 100 billetter i forsalg, hvilket er mere end normalt og vi forventer en fest på tilskuerpladserne.

Løbet er åbent for alle licensklasser. Vi kører med niveauinddelte klasser, og beder ryttere om at tilmelde sig i den korrekte klasse baseret på styrkeforhold, efter bedste vurdering.

Konkurrencerne køres i fire forskellige klasser.
Herre Elite kører 3 DM discipliner
Dame Elite kører 3 DM discipliner
Senior B kører 3-4samlede starter (ikke omnium)
Ungdom kører 3-4 samlede starter (Ikke omnium)
Børn kører 3-4 samlede starter (Ikke omnium)

Ny cykelbane i Aahus.
I Aarhus kæmper vi for at få en ny indendørs cykelbane i fremtiden og derfor er det vigtigt med den store opbakning fra både ryttere og tilskuere.

I den sammenhæng er det muligt at købe et stykke af den nuværende bane til evigt minde
og en ny t-shirt lavet i samarbejde med firmaet Cikkel Copenhagen.
Overskud fra salget går ubeskåret til arbejdet med at få en ny cykelbane på plads.