Landsholdet fik stor succes i danske UCI-løb

27.05.2024
  • 1 af 1
Det danske landshold har haft en forrygende weekend med flotte præstationer i både Grand Prix Herning og Fyen Rundt.

I Grand Prix Herning tog Rasmus Søjberg en imponerende sejr, hvilket markerer det tredje år i træk, hvor landsholdet triumferer i det prestigefyldte løb. Rytterne kæmpede sig igennem 179,25 kilometer med 23 grusveje. På de sidste finaleomgange formåede Søjberg at rive sig fri i en mindre gruppe, og i spurten til målstregen viste han sig som den hurtigste.

Dagen efter fortsatte landsholdet deres stærke form ved Fyen Rundt. Dette 198 kilometer lange løb med start og mål i Middelfart bød på en intens konkurrence. På den sidste bakke i finalen angreb Mads Würtz Schmidt, hvilket resulterede i en spændende duel med Lasse Norman Leth fra CO:Play Giant. Norman krydsede målstregen først, men Mads Würtz Schmidt sikrede en flot andenplads til landsholdet.