Shop / Cykelbøger

Mine drømmes Nordamerika   
(220,- Dkr. Inkl. moms & porto.)

Det er ikke mange forundt at kunne sige, at man har cyklet 75.000 km som turist i USA og Canada. Det kan Lars Nielsen! Fra Alaska i nordvest til Florida i sydøst og Californien i sydvest til New Foundland i nordøst har danske Nielsen slidt vejene tynde.
Den danske eventyrer har nu fået udgivet bogen om sin store kærlighed, grundlagt ved den første tur i 1985. Bogen hedder meget passende: ”Mine drømmes Nordamerika”, og er udgivet på Mellemgaards Forlag lige som Lars Nielsen første bog: ”Stik Nord” om cykelturen fra Kap Horn til Alaska.
Kærligheden har dog ikke været uden problemer! Hedeslag i det varmeste sted på Kloden, Death Valley. Snestorme, Støvstorme, Hagl så store som knytnæver ude i ørkenen, Tornadoer og ikke mindst tekniske problemer med cyklen har Lars Nielsen været udsat for. "Jeg har været jagtet af Grizzly bjørne og ulve i Alaska! Omringet af bisonokser i Yellowstone. Cyklet hen over – levende – slanger på vejen", fortæller globetrotteren. Men – alt dette er dog blevet modsvaret af den enestående gæstfrihed og hjælpsomhed, som amerikanerne og canadier har vist Lars Nielsen gennem årene.
To af Lars Nielsens ture kom i den Danske Guinness Book of Records: Anchorage – Miami på 54 dage i 1989 og USA rundt på 80 dage i 1991.
Bogen kan desuden også udmærket bruges som turistguide – med facts om masser af attraktioner langs vejene gennem de to lande.
272 sider + 8 siders farvetillæg.

Udgivelse slut juni 2009


Læg i kurv
Danmarks Cykle Union, dcu@dcu-cykling.dk
CyclingWorld.dk, cyclingworld@cyclingworld.dk
Partnere